заглянуть на тёмную сторону

В кривавій драмі у Чернівцях поставлено крапку.

Поліція затримала чоловіка, який 3 жовтня у Чернівцях стріляв у патрульних, внаслідок чого загинула поліцейська, передає Українська правда.

"На жаль, 22-річна патрульна, молодший лейтенант поліції Таїсія Татарин загинула. У її напарника - вогнепальне поранення, його госпіталізовано. Під час затримання зловмисник відкрив вогонь, тож поліцейські застосували зброю у відповідь. Затриманого поранено, йому надають медичну допомогу", - розповів голова Національної поліції Ігор Клименко

Пізніше голова НПУ повідомив, що затриманий помер. Йому було 53 роки. Вказано, що це уродженець АР Крим, зареєстрований у Житомирській області.

Як раніше повідомляв CRiME, ввечері понеділка 3 жовтня невідомий чоловік відкрив стрілянину біля школи №27 на вулиці Воробкевича на околиці міста. Стало відомо, що патрульні приїхали на виклик - перевірити особу, яку запідозрили у розбещені неповнолітніх. 1 поліцейська загинула, 1 поліцейський отримав поранення.

Для розшуку злочинця було оголошено спеціальну поліцейську операцію. Поліція впродовж двох діб проводила розшукові дії злочинця, який вбив патрульну. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції у Чернівецькій області Руслан Дударець, передає видання Молодий буковинець.

Затримання здійснили по "гарячих слідах". “Поліція вела переслідування цього злочинця, моніторила відеокамери, які знаходяться у місті. За цими камерами дійшли до будинку, де мешкала особа, яка вчинила цей злочин. Прибув спецназ, особа знаходилася біля будинку, намагалася втекти. У подальшому у ході переслідування відкрив вогонь по поліцейським. Була застосована зброя. Злочинець отримав поранення та помер у швидкій допомозі”, - сказав Руслан Дударець.

Сьогодні під час затримання злочинця ніхто з правоохоронців не постраждав. На місці події працює слідчо-оперативна група.

“Отримуємо номера зброї і будемо перевіряти по всіх обліках. При ньому були документи, ми розуміємо, хто це. Але ще будемо інформацію перевіряти”, - зазначив Руслан Дударець.

За словами поліцейських, злочинець весь час був у районі проспекту Незалежності в Чернівцях.

“Встановили повну доказову базу. У деяких дітей на телефонах є цей чоловік у непристойному вигляді. Він немісцевий, він сюди прибув. Всю інформацію ще перевіряємо”, - сказав Руслан Дударець.

Прокурор області Антон Ковальський зазначив, що наразі не встановлено жодних потерпілих дітей у цій справі.

“Щодо версії про вчинення злочинів сексуального характеру наразі немає жодних потерпілих дітей. Це не встановлено. Триває досудове розслідування по вказаному факту”, - сказав Антон Ковальський.

Чтобы не пропустить самое важное, подписывайтесь на наш Telegram-канал.


facebook twitter Google Plus rss



Последние обновления

Григорий Козловский и Александр Свищев

Основатель ФК «Рух» и футбольной Академии Григорий Козловский и Президент федерации водного поло Украины Александр Свищев вошли в топ-10 бизнесменов, которые развивают спорт. Для предпринимателей важны поддержка спорта и спортивной культуры и ответственность за будущее страны.

Григорий Козловский - почетный президент и основатель ФК "Рух"(Львов)

ФК «Рух» стал бронзовым лауреатом премии UEFA Grassroots Awards. Основателя клуба Григория Козловского и «Руховцев» отметили бронзовой наградой за выдающиеся достижения в работе с молодыми игроками и успешные проекты развития футбола

следи за нами социально

facebook twitter Google Plus ЖЖ Telegram rss
Григорий Козловский и Александр Свищев

Основатель ФК «Рух» и футбольной Академии Григорий Козловский и Президент федерации водного поло Украины Александр Свищев вошли в топ-10 бизнесменов, которые развивают спорт. Для предпринимателей важны поддержка спорта и спортивной культуры и ответственность за будущее страны.

лонгриды