заглянуть на тёмную сторону

Нікотинові пакети Куба — це інноваційний продукт на польському ринку. Розглядається як замінник тютюну, адже дає змогу задовольнити нікотиновий потяг.

У лінії бренду усього два формати, можна придбати такий снюс:

• Cuba Black Line — чорні пакети, що містять 43 мг/г нікотину.
• Cuba White Line — білі пакети з міцністю у 20 мг/г нікотину.

1

В обох серіях однакові смаки — подвійна м’ята, вишня, чорниця та ананас. Кожна баночка містить по 18 або 20 мішечків. Колір пакетиків не грає ролі, оскільки суміш в обох варіантах біла. Снюс Куба складається з таких інгредієнтів, як-от вода, натуральні ароматизатори, карбонат натрію, мікрокристалічна целюлоза, нікотин, пропіленгліколь, сіль та сукралоза.

Чим нікподи Cuba відрізняються від снюсу

Більшості людей важко відрізнити шведський снюс від нікотинових пакетів. Це пов’язано з тим, що обидва є нікотиновими продуктами в мішечках.

Вперше снюс був виготовлений у Швеції на початку 19 століття. Ось чому він досі зветься шведським. Він являє собою порошкоподібний тютюновий виріб, упакований у пакет, зазвичай його називають порцією. Майже всі бренди шведського снюсу містять мелене листя тютюну, воду та карбонат натрію. Деякі можуть містити ароматизатори, як-от м’ята або ментол.

Нікотиновий пакет Cuba — це виріб, що не містить диму, пари та тютюну, призначений для доставляння нікотину через ясна. Він вперше з’явився на світових ринках на початку 2000-х років як природна еволюція снюсу.

Кожен пакет містить екстракт нікотину, наповнювачі (рослинні волокна). Більшість брендів нікотинових пакетів також додають різні смаки до своїх рецептів (ментол, м’ята та фруктові аромати є найпопулярнішими виборами). Оскільки під час використання нікотинових пакетів не утворюється дим і пара, вони непомітні та їх можна використовувати будь-де — вдома, в офісі чи в дорозі.

Ці інгредієнти розфасовані невеликими порціями, готові до вживання. Вони акуратно та непомітно поміщаються між губами та яснами, звідки вивільняють нікотин протягом години, після чого їх потрібно викинути.

2

Найважливіша відмінність між ними полягає в тому, що нікотинові пакети не містять тютюну. Власне нікотин витягується з рослини, обробляється, а потім додається до готової порції.

З огляду на вищесказане, нікотинові пакети Куба мають кілька важливих відмінностей від шведського снюсу:

• Без тютюну — крім нікотину, в пакетах немає жодних інших сполук, що містяться в рослині тютюну.
• Довший термін зберігання — оскільки снюс містить рослинний матеріал, його термін зберігання відносно короткий. Нікотинові пакети можуть зберігатися довше.
• Різноманітність розмірів — більшість брендів снюсу використовують великі пакети. Нікотинові пакети можуть бути великими, міні, слім.

Переваги продукції Куба

Нікотинові пакети Cuba допомагають курцям відійти від сигарет, причім отримувати задоволення від споживання нікотину. Мішечки дуже непомітні, та їх можна використовувати будь-де, незалежно від того, перебуваєте ви в приміщенні чи в місцях, де куріння заборонено.

До того ж нікотинові мішечки іноді називають All White: тотальний білий виявляється не лише в їх кольорі, але й у їхніх ефектах. Вироби не залишають жовтих плям на зубах, характерних для тютюнових продуктів.


следи за нами социально

facebook twitter Google Plus ЖЖ Telegram rss