заглянуть на тёмную сторону

VBET (ВБЕТ) — букмекерська контора

БК ВБет – одна з найстаріших букмекерських контор. Вона була заснована у Вірменії у 2003 році. Тоді БК називалася Vivaro. Контора Vbet вважається міжнародною на основі ліцензії Кюрасао, що дає можливість беттерам із країн СНД, таких як Україна, Білорусь, Казахстан, Узбекистан, робити ставки та виводити виграні гроші.

Букмекерська контора Vbet UA є досить популярним ресурсом серед користувачів цих держав. Він має безліч переваг порівняно з конкурентами. Розглянемо докладніше, що це за букмекерська контора і дізнаємося, як пройти реєстрацію.

Реєстрація Vbet

Vbet реєстрація є досить простою процедурою на сайті букмекерської контори. Користувачеві необхідно зробити таке:

● клікнути на кнопку «Реєстрація»;
● вказати власне ім'я;
● написати адресу електронної пошти;
● придумати пароль;
● вказати країну та валюту ігрового рахунку.

Після заповнення цієї простої форми потрібно погодитися з правилами букмекерської контори, поставивши відповідну галочку в спеціальному полі. Коли процедуру реєстрації буде завершено, необхідно пройти верифікацію.

Потрібно завантажити фото паспорта в «Особистому кабінеті» або в іншому документі, що засвідчує особу користувача. Верифікація може тривати кілька хвилин або годин, а в крайньому випадку ця процедура триватиме 72 години.

Особистий кабінет Vbet

У букмекерській конторі Vbet особистий кабінет користувача має досить значний функціонал. Наприклад:

● тут можна редагувати персональні дані;
● перевіряти історію здійснених ставок та проведених операцій;
● вносити депозит та виводити кошти.

Але це не всі функції «Особистого кабінету». Тут, на відміну від інших букмекерських контор, можна «виключитися». Користувач має можливість взяти тайм-аут у власній грі. Також у «Особистому кабінеті» БК Vbet можна встановлювати ліміти на депозит, налаштовувати різні повідомлення. Природно, у «ОК» є функція зв'язку зі службою підтримки.

У «Особистому кабінеті» беттеру можна дізнаватись всю необхідну інформацію про стан справ у грі, фінансах, бонусах, акціях та інших ігрових нюансах.

Фінансові транзакції в букмекерські конторі ВБет

Поповнювати рахунок банківськими переказами у букмекерській конторі Vbet з 2020 року не можна. Але є достатньо способів для внесення депозиту. Наприклад:

● VISA/MasterCard/Maestro.
● AstroPay.
● SticPay.
● MuchBetter.
● EcoPayz.
● Skrill.
● Neteller.
● Криптовалюти.

Внесені кошти моментально надходять на баланс користувача. Для виведення виграшу доступні такі самі способи.

У середньому термін виведення коштів становить від кількох хвилин до 24 годин. На банківські картки гроші можуть тривати до 5 днів. Щоб не було проблем із виведенням коштів, необхідно їх виводити тим самим способом, яким і вносився депозит. Букмекерська контора Vbet не стягує комісію за введення та виведення коштів, але це може робити певна платіжна система, більше інформації тут: https://apnews.com.ua/ru/news/osobennosti-ekspress-stavok-na-sport-v-vbet-ua/.

Основні бонуси

Букмекерська компанія Vbet постійно покращує бонусну програму. Це приваблює користувачів. Букмекер має вітальний бонус Vbet для нових гравців. Контора:

● дарує вітальний бонус,
● нараховує фрібет,
● пропонує кешбек,
● здійснює страхування експресів.

Докладніше про бонуси можна дізнатись на нашому сайті у відповідному розділі.

Порівняння мобільної версії сайту із додатком

Мобільна версія сайту букмекера Vbet мало чим відрізняється від програми. Але, незважаючи на їхню загальну схожість, додаток має такі переваги:

● Програма працює швидше за мобільну версію сайту БК.
● Додаток легко скачується та встановлюється.
● Софт займає мало місця на мобільному пристрої.
● Програма дозволяє обходити блокування ресурсу.

У мобільній версії ресурсу немає можливості обійти блокування сайту, а програма це дозволяє зробити. Користувачеві, який встановив програму на телефон або планшет, не потрібно шукати альтернативну версію. Завантажити програму можна на офіційному сайті БК Vbet. Для пристроїв під керуванням ОС Андроїд потрібно зробити наступне:

1. Відвідати сайт БК Vbet із мобільного пристрою.
2. Клацнути по іконці Андроїд.
3. Розпочати завантаження APK-файлу.
4. Розпакувати і запустити програму.

Для встановлення програми на пристрій під керуванням ОС Андроїд потрібно в налаштуваннях безпеки телефону/планшета дозволити інсталяцію софта з невідомих джерел. Для пристроїв iOS необхідно відвідати сайт БК Vbet і клікнути по іконці iOS. Далі потрібно просто дотримуватися інструкцій з встановлення.

Читата також: Загальне знайомство з букмекерською конторою VBet


следи за нами социально

facebook twitter Google Plus ЖЖ Telegram rss