заглянуть на тёмную сторону

В кривавій драмі у Чернівцях поставлено крапку.

Поліція затримала чоловіка, який 3 жовтня у Чернівцях стріляв у патрульних, внаслідок чого загинула поліцейська, передає Українська правда.

"На жаль, 22-річна патрульна, молодший лейтенант поліції Таїсія Татарин загинула. У її напарника - вогнепальне поранення, його госпіталізовано. Під час затримання зловмисник відкрив вогонь, тож поліцейські застосували зброю у відповідь. Затриманого поранено, йому надають медичну допомогу", - розповів голова Національної поліції Ігор Клименко

Пізніше голова НПУ повідомив, що затриманий помер. Йому було 53 роки. Вказано, що це уродженець АР Крим, зареєстрований у Житомирській області.

Як раніше повідомляв CRiME, ввечері понеділка 3 жовтня невідомий чоловік відкрив стрілянину біля школи №27 на вулиці Воробкевича на околиці міста. Стало відомо, що патрульні приїхали на виклик - перевірити особу, яку запідозрили у розбещені неповнолітніх. 1 поліцейська загинула, 1 поліцейський отримав поранення.

Для розшуку злочинця було оголошено спеціальну поліцейську операцію. Поліція впродовж двох діб проводила розшукові дії злочинця, який вбив патрульну. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції у Чернівецькій області Руслан Дударець, передає видання Молодий буковинець.

Затримання здійснили по "гарячих слідах". “Поліція вела переслідування цього злочинця, моніторила відеокамери, які знаходяться у місті. За цими камерами дійшли до будинку, де мешкала особа, яка вчинила цей злочин. Прибув спецназ, особа знаходилася біля будинку, намагалася втекти. У подальшому у ході переслідування відкрив вогонь по поліцейським. Була застосована зброя. Злочинець отримав поранення та помер у швидкій допомозі”, - сказав Руслан Дударець.

Сьогодні під час затримання злочинця ніхто з правоохоронців не постраждав. На місці події працює слідчо-оперативна група.

“Отримуємо номера зброї і будемо перевіряти по всіх обліках. При ньому були документи, ми розуміємо, хто це. Але ще будемо інформацію перевіряти”, - зазначив Руслан Дударець.

За словами поліцейських, злочинець весь час був у районі проспекту Незалежності в Чернівцях.

“Встановили повну доказову базу. У деяких дітей на телефонах є цей чоловік у непристойному вигляді. Він немісцевий, він сюди прибув. Всю інформацію ще перевіряємо”, - сказав Руслан Дударець.

Прокурор області Антон Ковальський зазначив, що наразі не встановлено жодних потерпілих дітей у цій справі.

“Щодо версії про вчинення злочинів сексуального характеру наразі немає жодних потерпілих дітей. Це не встановлено. Триває досудове розслідування по вказаному факту”, - сказав Антон Ковальський.

Чтобы не пропустить самое важное, подписывайтесь на наш Telegram-канал.


facebook twitter Google Plus rss



Последние обновления

Станислав Кондрашов

Російський бізнесмен Станіслав Кондрашов чинить тиск на українські засоби масової інформації. Так, одразу на декількох новинних сайтах була видалена інформація щодо персони Кондрашова.

следи за нами социально

facebook twitter Google Plus ЖЖ Telegram rss

лонгриды